Om byRudbeck

I 2015 besluttede vi at gøre alvor af en drøm, som vi havde leget med gennem flere år – at gøre ”alvor” af  vores fælles passion for indretning og unikt håndværk. I midten af juni 2016 blev byRudbeck til en realitet. Og det er gået stærk siden.

Vi har rødderne solidt plantet i henholdsvis reklamebranchen og i den kliniske psykologi.
Så for nogen var det måske en overraskelse. Men drevet af lysten til æstetisk nydelse og glæden ved sublimt håndværk, har vi stor glæde af hvert vort faglige udgangspunkt. Vi begyndte med at finde unikke berbertæpper, og har nu vores eget design i clutches, samt er forhandlere af smykker og håndhæklede lamper.

Vi rejser til Marokko mange gange om året, hvor vi samarbejder lokalt. Vi udvælger selv de tæpper, vi synes er de smukkeste blandt tusinder af tæpper. Vi vælger kun de tæpper, som taler til vores sanser og som har en særlig historie at fortælle os. Alle er unikke og i fineste håndværk. Vi udvælger kun de tæpper som vi selv gerne vil have i vores eget hjem.  Vi søger især det ”uperfekte”, der som et kunstværk pirrer vores nysgerrighed, og som over tid bliver ved med at være interessant og skabe glæde i hverdagen.